Att tro

Kärt återseende avskrap?
Av dessa avskrap är det alldeles för många som offentligt försöker måla upp en perfekt bild av sig själv, sitt liv och berättar mer än gärna hur lycklig man är. Ni gör det så jävla tydligt hur ni egentligen mår, hur ni mår kan beskrivas av det sanningsenliga uttrycket piss och mörker. Vi alla är födda mellan piss och skit. fast jag dök ut genom ett kejsarsnitt visserligen.
-
Det är brudar jag främst snackar om naturligtvis, även fast det finns ett gäng homosexuella som stoltserar likväl. Personer som älskar precis allting, har förstående och sympati för allt, tycker allt är gulligt. En bäbis är ju gullig när den trycker ut barnmats-diarré, eller hur?
-
När man går runt och är överdrivet lycklig samt är naiv utav helvete, då kan man inte upplevt det som kallas verklighet. Vad som verkligen händer, hur folk fungerar och vad som kan hända en.
-
Jag ska skicka ut flaskpost, 7 miljarder sådana. Er godtrogna sida kommer naturligtvis öppna och tro på det bästa. Istället för läsning när korken skruvas av tränger sig en fantastisk gas ut, en gas som placerades dit utav mörkret och gasen blev erat sista ljus.
Puss på er.