Paradise Hotel

- Hej Mr. Järn, välkommen till Paradise Hotel!
-
- Tack så mycket, jag våldtar och dödar en brud för att citera mig själv:
-
"Jag tar det för jag kan inte ha det"
-
-
-
-
Från det ena till det andra! Min älskade broder Adolphen slängde ur sig något absurbt igår, han verkligen vanhedrade allt som har med denna underbara högtid att göra. Han verkligen pissade på den, befruktade kvinnorna med sin sinnessjuka säd och spottade sig torr på den. Trots att denne herre levt i 21 år väljer han att göra bort sig något så fruktansvärt som detta:
Jonas Nölvand: "Henke, Glad Jul!"
Needless to say, the beast was stunned.


Absurt.

Hej
Igår bestämde jag mig för att ta det lugnt, så åkte ner med Ralle till Ica för att inhandla Julsoda. Väl där, när jag stoppat sodan i krogen och begav mig mot kassorna, vanliga proceduren att handla snus och cigg ska genomföras. Det är nu jag stöter på ett problem, killen i kassan ber mig om legg. Jag fnyser till, säger på ett lättsamt uppretat sätt: "Skojar du?"
-
Fittan i kassan: "Nej, om jag tror nån är under 30 måste jag ta legg."
-
Jag: "Jag har inget legg med mig..?"
-
Fittan i kassan: "Då kan jag tyvärr inte sälja till dig"
-
Jag: "Herregud." samt 100 grader i skallen som överkokas i en alltmer rask takt.
-
-
Fittan i kassan, naturligtvis en osäker bög som skall sköta sitt suveräna jobb på Ica exemplariskt. Sådana människor ligger högt i min lista över hatade människor. Exakt en sådan fitta som kommer sitta i den där förbannade kassan och ta legg utav människor tills han dör av tråkighet, kommer inte komma någonstans i sitt vidriga liv för han vågar inte tänja på gränserna.
-
Så nästa gång jag ser honom ska jag slå ner honom, stoppa ett basebollträ i röven på honom, fylla hans käft oerhörda mängder snus, som jag stulit på Ica och göra brännmärken i hela hans ansikte med cigaretter.
Då skulle jag må bra :)