KLassiker

Tjenare alla! Asså, har gjort en raplåt som jag övat på i flera månader och skulle bli jätteglad för lite seriös feedback..
Jag är själv jävligt nöjd med resultatet. Det är en ren slump att vi hittade mina rap-egenskaper. Jag satt och nynnade på Wu-Tang Clan - aint none to fuck with. Då sa Mathias, "jävlar...? Sjung igen snälla!" Jag bara vafan skit samma liksom, så jag sjöng vidare. Han blev helt förbryllad tydligen. Så jag begav mig till studion och spelade in min egna raplåt 2 veckor senare.

Varför jag sjöng just Wu Tang låten var för jag dissade smobarn HAHA..

Här kan du tanka:
http://www.speedyshare.com/804988496.html

Vissa töntar som inte diggar rap kommer säkert inte gilla... Men så är det med all rap liksom...? Mm så tänk efter innan du postar en komettar :S

Aja, ses och hörs på Stureplaneten alla fräscha människor ;)

Puss&kram ses på stan ;)

Hej alla Vad Görs

Snart helt back on track, soft. 4 april ska jag testa hjärtat. Men det är nog lugnt, det är jag säker på! :D
Hahahaha så jävla kul när jag var ute med casper
helt plötsligt fick han syn på något
och började springa
så kollade jag
tre katter i skogen
och jag bara CASPER NEEEJ
då stannade han direkt
hahahaha =)

Mathias här nere med sin NYA  Bad Glas Ögon som tydligen är as bra hhahahahahaha (L)
image6

Heeeela

Först och främst vill jag tacka så mycket för alla fina sms! Ska ta mig tid och tacka på rätt sätt nån dag.

Aja, incidenten:

Igår(onsdag) bestämde jag mig för att slå på en hockeymatch och lägga mig i sängen för kolla den.. Somnar, vaknar 03:30 på natten.. Går upp, går på toa, är törstig så jag går till köket.. Tar ut juice, dricker och just då får jag enorma bröstsmärtor som varar ett tag(efter detta minns jag ingenting) men iaf, jag svimmar/kolappsar ramlar baklänges slår huvudet i bordet. Vaknar 25~ minuter senare i en stor blodpöl, ställer mig upp fattar ingenting, det bara droppar blod från bakhuvudet ner på axlarna och ryggen. Jag är sjukt snurrig och beger mig till morsans sovrum och väcker henne. Hon ringer akuten, vi tar bilen in.. Kommer dit, har ett 5 cm långt jack i huvet och det var ett väldigt djupt jack. Fick typ 3-4 sprutor runt omkring jacket innan han syr ihop det(5 stygn). Min diagnos är kraftig hjärnskakning. Detta var runt 06:00. Spydde strax efter detta upp CP-JUICEN.

Klockan 08:00 ska jag röntga skallen för att se om jag har inre blödningar, 10:00 fick jag veta att så var inte fallet.
Sen behöver läkarna kunna förklara mina bröstsmärtor/kolappsning. Så dom tar typ 2 hjärtprov, blodprov, massa tester på vad jag klarade av osv. Men inga provresultat kunde förklara min kolappsning. Så jag ska dit om 3-4 veckor och testa hjärtat på något sätt, minns ej vad.

Kom iaf hem för en halvtimme sen :D blev 10-11 timmar på sjukhuset. Jag får inte göra något överhuvudtaget på 4-5 dagar.

VILKEN JÄVLA FÖDELSEDAG :DDD

Tror jag fick med allt, är inte klok atm så ha överseende med hur jag skrivit, orkar inte läsa igenom... Skrev också detta här så jag slipper förklara en till varje som frågar.. greeeetings henri

I think I'm dumb or maybe just happy.

image4

ENTER SHIKARI

BRA
  • ENTER SHIKARI

Your mouth all glued-up with cunny juice? I asked you a question!

Hej alla kontroversiella retromänniskor!! ASSSSSSSO, såg Forrest Gump idag, den ska man se lite oftare. Mycket bra film. Har även avverkat filmer som Blood Diamond, The Departed och Gangs of New York nu på sistone. Måste säga att man börjar finna denna Leonardo DiCaprio underbar! Ska bli ballt att se honom i "The Rise of Theodore Roosevelt". Han får nog en Oscar för den, Best Actor in a Leading Role, LÄTT!!!!!

Happ, på torsdag blir man 19 då....................... Om lika många år till är jag 39!! Asso typ 40 bast, sen lika länge till typ 60 bast, sen lika länge till typ asso 80 bast!! Nemen se där, sjukt många år kvar... och om man dör så märker man ju inte att man missar något - SÅ ROCK N ROLL!!!!!

8 mars - Hoobas födelsedag och internationella kvinnodagen
28 mars - Caspers tionde födelsedag, pigg som en pigg sak! Fleeera år kvar :D:D:D:D


Aja Greetings <3 arslurshols ;)

I was made for treasurehunting!

IT'S TRUE I SWEAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helg iaf.............



suck my dick and call me steve