Overdose in the hall of fame.


Jävlar.

KOKAR.
-
Var på begravning idag, vila i frid. Men den där jävla prästen, efter några obegripliga - dock passande för stunden psalmer så ska han dra en dikt. En dikt som propagerar kristendomen, citat ur dikten: "Ty dom som tror på vår skapare, Gud, kan finna sig trygga under livets gång, för något vackert väntar i himmelen efter" Kanske inte helt korrekt citat men poängen är densamme.
-
VAD I HELVETE? Jag var där för att ta förväl, inte bli konverterad till kristendomen eller börja tro på Gud.
-
Nä fyfan FUCK THE WORLD.
-
RIP

No one likes us

Ni sitter och tjaffsar eller diskuterar med en person, som är så pass insvept i sitt egna idiotiska tänkande så det inte går att ändra på dennes åsikter. Ni förklarar och förklarar, men personen är så jävla säker på sitt egna sätt så det går bara inte. Ni känner hur er kroppstemperatur ändras, aggressionen växer fram och hysterin kan liknas med Egyptens gator.
-
Berättigat våld gott folk. Starkast vinner.

Jag har 6 miljoner frågor men inga svar? HALLÅÅ?

Tja fittor.
Begriper fan inte hur man kan stoltsera med bilder från Underbar Fagclub, jag vet att man hamnar där vid få tillfällen men då har jag en ursäkt, jag lägger inte upp en på mig själv där jag står med en alternativ fettoguling och dricker cider. Vakna för i helvete, lägg pengarna på annat. Eller är det beviset? Bristen på stålar för er dit. Fittor.
-
Tim sa en jävligt bra grej; "Funderar jag på att gå ut på UB, då går jag in på deras hemsida och kollar vimmelbilder, då går jag inte dit." Jävligt bra snack Tim, tallness.
-
Just nu sitter jag och är vansinnig, kan inte göra något och är sjukt rastlös. Dom två tillsammans bringar aggression, på något vänster. Så håll käften.
-
HALLLLLÅÅÅÅÅ? FATTAR NI INTE? NI HAR GJORT BORT ER.

Huh huh huh! FUCKING PIGS.

dikt:
-
Ser ni vem som kommer här
Ett as med maskingevär
-
Dödar stora, dödar små
Slaktar trippandes på tå
-
Aset har lackat loss
Nu ska han visa vem som är boss
-
Våldtar ditt liv där du är trång
I år har han valt en extra lång
-
Aset lurar med dig
Men istället för godis får du avhuggna händer
-
Jag är aset som ska fylla min mun med ditt blod.