PURE HATRED

Fattar FAN inte hur alla jävla nötter kan gå och hänga upp sig på saker som inte betyder ett skit, vädret t.ex. HÅLL KÄFTEN. Ni föddes i ett vinterland, lev därefter. Ni tror att det ska vara tropisk värme för att ni sitter och glor på Paradise Hotel. Snacka om insvept och saknad på självrelevans, kom för fan inte och säg att allt är relativt. Ett mer klichéeartat uttryck utan någon som helst betydelse får man leta efter.
-
Tillika måste jag pissa på alla högskolebrudar, det eviga tjatet om stora och svåra tentor får mig att KRÄKAS. Ni var inte inställda på att högskolan skulle vara svår? Ni tror att någon annan än er kuksugarmorsa bryr sig? Vet ni vad ni ska göra? Ni ska hålla käften. Även dom mest svagsinta begriper det underförstådda med erat eviga gnäll. Jag beundrar dom som kämpar och har framförhållningen att gå någonstans. Dom flesta andra har inte det, studieskulderna kommer vara betalda vid 40, men ni lyckades knulla till er ett par vidriga barn så det är helt jävla kört. Som sagt, håll bara käften.
-
Eder evigt tillgivne hatare.

Många bäckar små, smällar tillbaka.

Lyssna på mig, orden jag bedyrar och ingen jävla ånger.
-
Jag skiter i samhällets, redan fastslagen(av media) syn på hur man ska vara. Jag kommer stå stolt med mitt mittersta finger upptryckt i TV5s frontfigurs ansikte. Jag pissar på era fördomar, jag är en maskin av hat och hat endast.
-
Det ni vidriga människor behöver är en dos sanning, uppkörd i ansiktet likt en käftsmäll. Lever i ett fantasibyggt paradis där naivitet är första kännetecknet på en person. Värderingarna kretsar runt en själv och driften till att suga sin egen kuk har aldrig varit större.
-
Ett exempel är den offentliga bevisningen av sin kärlek till sin partner, att man öppet måste bevisa för andra personer vad man känner gentemot sin partner. Så långt ifrån personligt man kan komma, endast ytligt och falskt. Ni är vider som i början av relationen gör allt för att passa den andre, vilket kommer resultera i några kärringaktiga tårar när det hela tar slut.
-
Ta min hand, du kommer aldrig mer vara ensam. Gå med mig i helvetet.

hörrni

Hörrni hästbrudar, ta det här jävligt personligt. Man kan sitta på Facebook, ena handen på ballen och kolla runt på alla jungfruar med den bittra insikten att man förblir där man är, vilket fall, man kommer in på en snygg brud, kollar bilder - det vanliga. Sen sidan två, då kommer det 250 hästbilder på rad. Då blir jag så JÄVLA äcklad. Det är fan helt jävla fruktansvärt, jag blir vansinnig när sånt här händer mig.
-
Jag är 100% hundälskare, men vad i helvete? Djuren är erat liv, måste vara med på varenda bild. Hästen ser likadan ut på varje bild och kläderna ni bär får mig att spy. Lädret runt arslet är så jävla roligt och vidrigt. Men nu har mitt tålamod dött.
-
-
Jag kommer att bryta nacken av din häst.