Myggor

Hallå.


Ibland kan man bli myggbiten, det är helt normalt. Sen kommer kliandet, ibland slutar inte kliandet. Tillslut blir man irriterad över kliandet men inte mer än så. När kliandet och irritationen slås ihop och förstör något annat, då blir man förbannad. När man är förbannad kan man göra dumma saker, t.ex. slå sönder tangentbordet. Sen märker man att inte tangentbordet funkar, då slås detta ihop med det andra och man blir extra förbannad. Då kan saker som att man kastar ut tangentbordet från balkongen hända. Då kan man olyckligtvis träffa en liten unge.

Genom detta kan man bli polisanmäld.


Det går bra nu, myggjävel.

Vikingen Henkebula.

Rotten to the core.





Why? Respect.

Jag är på avrättningshumör. Två gånger den här månaden, trots att jag har pröjsat räkningarna i tid har jag fått påminnelse. VAFAN ska jag behöva sitta och ringa som ett jävla vider till respektive företag för att säga att jag redan har pröjsat? Det är sjukt irriterande och finner det därför passande med ett gäng avrättningar.

Annars har jag inte brusat upp mer än normalt på sistone! Liksom, blommorna blommar, bina surrar vackert, brudarna är lättklädda!


Nästa vecka åker jag till Hultsfred. FUCK OFF