Kill your father rape ur dog

Till detta projekt jag skall utföra, som min rubrik stadgar så vackert behöver jag all möjlig form av subvention som kan ges, den subtila skillnaden mellan att erhålla pengar bagatellartat alternativt förärvsarbeta spelar självfallet ingen roll. Biståndet skall som sagt förlöpa sig till att utgallra min fader samt till min begravda hund som skall komma i besittning av penetration i sin murkna stuss.
-
Med andra ord, ge mig pengar så jag kan döda farsan och våldta min begravda hund.

Julen

Som så vackert präglats av enorma fyllor med min till synes bästa vän - dunken. Haft ett gäng julinneboende som förpestat min lya till nya höjder, en ketchupflaska vars position var åt helvete så den hamnade på väggar, tak, golv, skåp som följdes av åtskilliga timmar grovstädning. Fett värt det.
-
Morsan ringde häromdagen, hon sökte "hooba" på Google, hahahaha, det samtalet var intressant, det var den sista människan som skulle få läsa detta skitsnack.
-
Morsan:
-
- Henrik, jag vet att du är benägen till en viss sinnessjukhet, men inte så här pass..?
-
- Morsan, du märker väl hur jag funkar när jag ber mormor på julafton fota mitt rövhål?
-
- Herregud..... Skriv en vettig bok istället, du har förmågan.
-
-
- Jag blir förbannad att inte normala styckindelningar funkar på denna mongolidblogg, måste sitta och göra samtalstreck som en grönjävligt dum fitta som precis hittat pennan i röven som så vidrigt slickar av bajset innan han börjar skriva sin dynga.

Fan vad mycket snö det är ute.

Först borrade jag hål i innertaket, sen skottade jag bort 2 ton snö, sen borrade jag uppe på TAKET!! Sen stoppade jag in ett rör. Sen pissade jag genom röret, fan glömde att köket var där hehe. Sen kom kunden; "Vad tusan, det luktar piss i hela köket?! Vad har hänt?" Jag bah, det var rörmokarn.. "Röris" blev lack, bara sprang mot mig, VAFAN SKA MAN GORA? Sååå tog gasolbrännarn, hah lever att bränna förresten. Så satte eld på honom.. Sen kom bengen, jag bah; "DET VA AXEL" Svar: "Sluta nu, kom med nu" Så började springa... halkade och bröt armen. Kom hem från akuten nyss, ska träffa psykologen imorgon :)
-
-
-
-
Remember when I said: everyone makes me sick? Well, nothing has changed.

hopeless case

Som känt i våran lilla kära by Mariefred så är det skitsnacket som kännetecknar denna håla, att man har något sorts tvång att säga saker om folk, fastän man inte har underlag för det.
-
Jag jobbar för en hundring i månaden för att skydda Pierre och hans syrra.
-
Jag sa upp mig på jobbet för att kunna kröka med Tobbe och Pierre varje dag.
-
Jag har tydligen sparkat ner en kärring och snott hennes 3 liters vin.

Jag jobbar för en röding, jag sa upp mig för att Pluto bad mig och det var två kärringar jag sparkade ner, vafan jag dricker inte vin? Det var whiskey.
-
Så, sätt igång att snacka XpPpPxpPpPXpPpPpPxPPpPpPPpXPPpppPp

A SITUATION LIKE THIS SHOULD NEVER EXIST

Hej...
Jag har den här bloggen av några anledningar, en är att jag inte har några vänner kvar, en så jag kan läsa tillbaka och ta reda på vad jag gjorde dagen innan och när jag dör så finns det en "självmordsblogg" för intresserade att läsa.
-
Nu är det jul. God Jul är väl vad människor säger till varandra va? Normalt brukar vanliga människor ha någon att säga det till, men så är inte fallet för mig. Dom flesta har vänner och familj och dom har inte legat brevid sin plastgran med en nål i sin arm i sin vidriga lya i ett område kallat Pakistan...
-
Dom är inte sinnessjuka.. Dom skriver inte blogg.. Dom ser inte julledigheten koagulera i en sked...
-
Jag tänkte ringa min familj idag, men varför skulle jag förstöra deras jävla jul...?
-
-
-
Det är bara jag, bloggen och några flaskor JD... välkommen till mitt knullade liv.

Motherfucker

Järn

Söndag

Efter jag lämnat av dom rabiata mongoliderna Simon och Ragge under starten av eftermiddagen så inträffade detta,
-
Jag kommer tuff och rakryggad med min konumpåse innehållandes 4 olika beroenden, så ser jag en grabb sittandes på marken bredvid sin cykel och gråter. Jag går naturligtvis fram och frågar vad som har hänt, då pekar den här lilla grabben mot lekplatsen 30 meter bort och säger: "Dom där borta sparkade sönder min cykel" och grabbens tårar kunde jämföras med Niagrafallen..
-
Jag frågar grabben, varför gjorde dom detta?
-
- Jag vet inte, dom mobbar mig alltid, kastar sten och sliter sönder mina kläder.
-
Detta gjorde mig riktigt förbannad, ber grabben hålla koll på min konsumpåse medans jag ska ta mig ett snack med grabbarna på lekplatsen, åldern snittade omkring 9-10 år. Jag sa; "Grabben där borta är min lillebror, vad sysslar ni med?"
-
Då säger horungarna: "ÄR DU OCKSÅ BÖG?"
-
Så jag slår till ungen på käften, dunkar en unges huvud i ruschkanan samt spottar på två andra.
-
Detta fick mig att må riktigt bra, som om jag uppnåt något bra med mitt liv, som om att jag fullgjort något bra för en gångs skull, inte bara en massa dynga som jag vanligtvis sysslar med. Svårt att förklara, men ja, jag tog liksom ett steg till i livet. Så avslutningsvis, en riktigt bra söndag!

War buddies

Tänkte skriva ett mer eller mindre seriöst inlägg, men det kommer väl spåra ju mer ord jag spottar ur mig.
Jag har aldrig och kommer aldrig förstå behovet utav offentlig bekräftelse.. Måste man verkligen klargöra för t.ex. sina facebookvänner att man älskar sin flickvän/pojkvän alternativt släkting? Hela tänkandet måste bygga på en osäkerhet hos båda parterna, eller ett tvång från den ena att besvara sin partners virtuellla kärleksförklaring.
-
Vad jag menar är att man självklart gillar sin flickvän/pojkvän om man är tillsammans med denne, vafan att berätta det för oss andra Internetanvändare gör inte er relation starkare? Tror man det är man ett rubbat barn på 13 år. Beteendet gör mig spyfärdig och får mig att tappa respekt för dessa människor..
-
Varför jag skriver detta är för att jag flertalet gånger blivit påhoppad om att jag aldrig skriver snälla eller gulliga saker till kompisar eller släktningar, vad är det för jävla mening? Mina närmsta vet att jag bryr mig och gör allt för dom. Att älta med det gör saken bara töntig, tjatig och tappar tillslut sin mening.
-
Men jag förstår, är man en svikande fitta som gång på gång sviker sina vänner kanske man har ett behov av detta. Några förlåtande rader på msn som följs av vänskapsförklaring på facebook är fina fisken.
Jag själv nöjer mig med mina bröder på fejjan, ständiga tjafsen och bråken sinsemellan gör oss starkare. JAG ÄLSKAR ER BRUSHOR <3<3<3 - titta, helt plötsligt blev hela texten förstörd.

Uppväxten

Folk har ofta problem med att förstå mig som människa, här är några anledningar till en del av mina beteenden:

När jag var fyra år och ramlade med cykeln och sa till min pappa att jag hade ont, då sa han: "DU vet inte vad riktig smärta är" och slog mig stenhårt på knät med ett basebollträ.

Fick aldrig se tecknat, när jag var fyra år hade jag sett alla Die Hard filmer.

När jag skulle lära mig att simma, åkte vi en gammal skrotbil som han körde mot vattnet och hoppade ur den precis innan, då skulle jag ta mig upp själv. Första gången jag var i öppet vatten, jag var 5 år.

När jag skulle lära mig att köra bil, då åkte vi upp till Stockholm och vid rusningtrafik lämnade han mig där och sa: "Du ska vara hemma till middag, stoppar snuten dig spring"

När pappa köpte en dator han behövde till bokföringen, satte jag mig och spelade kortspel på den: "DU rör inte en dator överhuvudtaget" och slog mig med en hammare på handen.

Jag ville plugga till läkare, men det fick jag inte. Jag skulle "tillhöra vårat anrika byggarsläkte och föra traditionen vidare"

Ville spela hockey på fritiden med mina kompisar, men skulle istället köra grävmaskin hela tiden.

Fick absolut inte spela golf som alla andra av mina vänner, det var "en jävla bögsport"

Allt detta innan jag var tio år och allt blev bara hårdare...