HEEEMKASTE DRÖMMEN????? Verkligheten sopor.

Är jag den enda som skiter totalt i nya människors namn när man hälsar? Då jag finner de flesta individer ointressanta vill man bara... Ja, vad fan vill jag, möblera arslet på dem för ovanlighetens skull. Nu säger jag inte att jag är emot nya människor, snarare tvärtom, men absolut inte i onyktert tillstånd då man oftast träffar nya människor om man inte går ut i Strängnäs..................................... BULLSEYE.


Det värsta som kunde hända folket i Strängnäs vore att flytta, skaffa ett jobb, sluta gå ut på Walles på fredagar och BK på lördagar, ja för den stora världen är så förbannat läskig. Så stanna där och gadda ihop er, jävla osäkra svin. Herrejävlar vad jag hängt upp mig på det där förresten... Nu släpper jag det och ger fan i't.


Nu ska jag spela CS, käka korv med bröd och dricka coca-cola... Verkligen njuta av att vara underbart singel och göra hur fan jag vill med mitt ungkarlsliv. JOBBA JOBBA JOBBA JOBBA DATA-PATA SUPA SUPA. Dra åt helvete med er, som sagt, pissar på resterna av era ohyvlade liv.


Strike a chord and change your life

Vad är det med folk i deras försök till världsrekordtagning i användande av slagborrmaskin? Så jävla ofta kan man inte hänga upp tavlor. Förbannad var ordet och det är verkligen dags att sluta älta med värdelösa Strängnäs som innehåller fler idioter än antal invånare, för ofta kan det tyckas att idioti definieras i dubbel bemärkelse i den staden. Finns ju dock några där man kan åka dit för.

Nej, Strängnäs, det har jag sannerligen svårt för.

Samma med lägenhet, jag är verkligen inte en lägenhetskille.. Så husletandet är i full gång.


GREETINGS

Conditioned to believe that I'm always standing my GROUND!

Ja, sådär, då var kukjobbet på Kolmården klart. Fantastiskt.


LYSSNA PÅ MIG NU:

ORD JAG SÄGER, INGEN JÄVLA ÅNGER, FALSKHET KAN DRA ÅT HELVETE, INGA JÄVLA OSÄKRA I MIN NÄRHET, HAR DU GJORT NÅGOT, STÅ DÅ PÅ DIG, JAG ÄR ANNORLUNDA, JAG STÅR HÄR OBERÖRD MED MITT MITTERSTA FINGER HÖJT, DRA ÅT HELVETE MED ERAN SÅRBARHET.


Seriositeten får ni tolka själva, hihihihihihi. På återseende, även fast gräset inte är lika grönt hos er, fortsätt försök! :)

Woman's wish is a wanna be.

Snart får det fan ta och hända något radikalt innan mina känslor bara bryter ut och raseriet resulterar i total ärlighet som kommer förändra allt. Haha sååå spännande, garvar hela tiden! 

Ditt jävla leende får mig att vilja krossa dina ben, ta en stor skrovlig sten och slipa den len emot ditt skallben. Göra ditt namn känt nationellt genom att lägga dig på rälsen och köra tåget själv. Rulla tolv ton stål rakt över dig, dela dina leder med dom medel som förärats mig. Din blick, dina vidriga ögon skall aldrig mer se så peta ut dom och släng dom!

Jag ska sprida ut dig över stan med resterna av din bil
Jag ska klä mig sämst i Sverige med resterna av din stil
Jag skall stilla mina lustar med resterna av din tjej
sen ställa mig o meta med resterna av dig!

Jag ska ställa mig och pissa på resterna av ditt liv!


":-)"

Jag vill döda.

Kolmården kan sakta men säkert suga av min genitalie tills jag får en ejakulation som får 50 liter vispgrädde att likna strösalt. Jag är så jävla trött på det där satans stället. Jag bara längtar till mitt egna lukrativa företag.

Ja idag, det blir någon aktivitet i form utav alkohol! Antingen ESKILSTUNA eller MARIEFRED. Jag vet i alla fall vad min ohyvlade vän Tobias vill. Haaa-haaaaa! hahahah VA? SER NI!??!?!?! HAHAHAHAHAHAAHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GIANT NIGGER FROM OUTER SPACE!!!!! RUN RUN RUN!!!!!!!!! THE GIANT NIGGER FROM OUTER SPACE WILL EAT US ALLL LOOOOLL RUN RUN RUN WATCH OUT!!!!!










Helgen

Helgen har spenderats i Eskilstuna och Köping, där det började på Nybron i Eskilstuna. Sjukt trevlig bar med olika stilar, rockbar därnere och "vanligt" däruppe. Gav bartenden 20:- i dricks första drinken, vilket resulterade i 50-50 groggar resten av kvällen. Sen när det stängde skulle vi hem, då lånade Pierre min mobil och försvann, och jag hittade ingen i mitt umgänge från Mariefred...

Så jag åkte med Robert till Köping, där vi sov i hans moders bil över natten, varför går jag inte in på. Vaknade runt 08:00 åkte till Macdonalds för att skita och ta en kaffe, sen cruisade vi iväg och fick för oss att stanna på Strömsholm, en stor hästgård. Där gick vi in kollade på Elitföl med sina föräldrar, snackade med två stycken äldre damer om hästar osv, hahaha. Då började vi spinna på tanken att smöra in sig i dessa hästkretsar, kanske bli bjuden på nån fin herrgårsmiddag med överklassfolk? Jaaaaajaaaa!

Sen åkte vi till en kina-buffé och åt, sen hem och hjälpte till att dränera om deras kåk, dagen gick och vi började förkröka för att sen dra ut på Etage i Köping där ett helt damlag i fotboll var ute. Det var en så jävla äcklig lesbisk tjej som ville se ut som en kille, fan ville slå ihjäl fanskapet, fann henne så störande. Men även detta en sjukt rolig kväll!

Idag har jag varit och rivit plåttak, murat ett sista skift, putsat lite och imorgon blir det att sätta in glaspartier på Kolmården igen. Sover över en natt på Vildmarkshotellet..

Greeings kuksugare.

This vengeance is justice, your end is our triumph.

Jajjamensan, idag är det FREDAG och Robert Moberg kommer på besök. Vi tänkte dra ut i Eskilstuna med Pierre. Får se om vi hittar en vacker själ till som vill följa med. VACKER.


This vengeance is justice
And justice will be done
Your end is our triumph
And the day will come
A reign of terror, an age of horror
Nothing will remain
A promise to the fallen
We'll make them feel our pain
A promise to the felons
You'll never rise again

We'll take it back
We'll take it all back

IN THIS WORLD, THE TRUTH, IT MEANS RESISTANCE.

En skön text jag min jobbarpolare Danne skrev. Han är också emot dåligt beteende.

I RAPE MYSELF

Jag gillar er mina medmänniskor, gör mig inte besviken för då ber jag er dra åt helvete.

Graaaaaaaaaflunds?

Ja, dessa ohövliga människor ringde och berättade kaxigt för mig att jag hade stört mina grannar i helgen, att det skulle kosta mig mellan 1300-1800:- att betala Securitas utryckning. Jag ryckte på axlarna och hoppades på hon skulle känna att jag inte brydde mig ett skit genom telefonen. "Kan jag fortsätta jobba nu?" klick.

Det är faktiskt rätt ballt, vet att de flesta av er tycker det är sjukt ointressant, men SAPA-systemet jag lärde mig för ett par månader sedan är sjukt ballt, SAPA-systemet är en glaskonstruktion som är relativt enkelt för den händige. De ställen jag och Rille jobbat med detta är, SJ's nya hotell i Solna, glasfasad. Kolmårdens nya spa, stora glas som täcker in hela poolområdet. En ny ishockeyhall i Huddinge som har stora glas som täcker ovan entrén. Stalunds Möbler i kungens kurva.

Lite bilder på hur det ser ut:












Där har ni exempel på hur det ser ut! Riktigt ballt, grymt uppskattat jobb som snickarna brukar säga! Ska bygga mig ett fett poolhus i framtiden!

SAPA BUILDING SYSTEMS








UNHOLY CONFESSIONS

Berusning är ofta resultatet av ett matematiskt felslut. En person intar en viss kvantitet och känner sig upprymd. På något, halvt omedvetet, sätt resonerar han därefter såhär: Dricker jag nu dubbelt så mycket så får jag naturligtvis dubbelt så roligt. Det blir inte så.


Det blir fyrdubbelt så roligt, eftersom man ofta ser dubbelt när man dricker.





Ja, kattbilder är sannerligen roliga! Kolla ansiktsuttrycken, man skulle kunna tro att dem knullar med varandra, sen kommer farsan in och skriker. Haha lustigt :)


På återseende alla lyssna-på-mamma-förstår-inget-av-verkligheten människor.


Det bästa med att..

mura är när man runkar efter arbetsdagens slut, händerna är så stela, fulla av bruk och såriga så det känns verkligen som att det är någon annan, och då faller ju tankarna åt att Pernilla Wahlgren runkar av en. Tar 2 minuter, det är givet! Det blev en sjukt trevlig kväll hemma hos Jerry i lördags! :) Måste få låna hans Shemale-barbara, THEEEEEEE G-SPOT HERE YOU GOOOOO!


Vad fan ska man skriva om, på, till, vad, hur, varför..... Burr sa katten och sieg heil sa hunden. "Äh jag har ju köpt ny TV så det blir väl bärs ikväll" JUUUUUUST DET, hade ju Casper i helgen då mina ÖVERKLASSföräldrar var på båtträff.. Så jävla trevligt, man mår så bra med den hundens närvaro, finns inte en brud som skulle kunna ersätta honoms sällskap. Nej, är inte kvinnohatare men bevisa motsatsen. Allthough I love pussy:S:S:S:S:S Furthermore..... Sa jag sieg heil?

Ännu ett "just det" TIm Eldebrinks morsa snackade skit om mig, "Gud så annorlunda han ser ut, rakad, skägg och rökte en cigg medans han var ute med hunden."

Va???? Aja, har alltid haft svårt för kontorsråttor. Hoppas på ett ägande svar till detta Tim!