HA HA HA.

Jajjamensan, för att göra Hultsfred mer spännande skall jag och Jerry ge oss själva nya identiteter. Bruce och Jerry Johnson, halvbröder från Florida som växt upp i Sverige. Det funkade i alla fall prima på en av kryssningarna.

Imorgon ska jag, Jerry, Alex och Maria åka på IN FLAMES @ Gröna Lund!!!!!!! Arbetsklädda, middag på någon fancy restaurant inkluderandes bira, naturligtvis. Sen njuta av In Flames som faktiskt är ett riktigt bra liveband.

Fredag, förfest hos Camilla sen bär det av till krogen.

Lördag, oj oj, hemligt... Nej skoja, men neee.. Vill inte berätta äckliga jävla idiotmedmänniskor.

Torsdag, Pierres studentmottagning och utgång.

TORSDAGEN EFTER DET HULTSFRED!!!!!

NÅGRA VECKOR EFTER DET EN VECKA I ÖLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SEN PÅ SEMESTERN EVENTUELLT MAGALUF I TVÅ VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Batongen används ofta som en lögn i konversationen, svaga personer använder våld framför orden, men orden kommer alltid behålla sin styrka. Ord erbjuder betydelsen till betydelse och för dom som kommer att lyssna, kommer inse den verbala sanningen. Och sanningen är att folket i nutiden väljer oftast batongen framför orden, vilket påvisar stark idioti. Så vad kan vi dra för slutsatser? Är dagens människor övervägande mer idiotiska eftersom dom dras till våld? Eller var det värre förr?

Ragge, inväntar svar från dig. Du vet själv hur det är att diskutera med folk som håller i batongen.

JAG SKA FAN FÖRÄNDRA VÄLRDEN

Yale University 2009.

Jahopp, då var man antagen. Spännande, tacka ja? Nej, jag trivs. Förstå hur mycket nördar. Så sjukt jävla onödigt att gå runt och vara förbannad för deras moder varit "dutti nutti" med dem hela livet. Sådant jävla fjolleri avstår jag helst.

Jag tänkte även uppfinna en ställbar murarhink eftersom det inte finns.


Jag ska även pissa på resterna av era liv.

Minnen

Tänkte dra lite hockeyminnen:

Efter varje vinst, när jag klappade Eddie på rumpan och sa: "Kom nu Eddie, let's shower! ;)" och ja det gjorde vi sannerligen, vilket stohej! Vi sjöng Biggest the Best liknande de mäktigaste stämmor.

När jag i nian påstod att min tränare hade en crush för niggrer, vilken tillbakablick!

När Kari körde samma skämt varje match, "Ska jag sopa till dig?" hållandes en kvast. "Dribbla inte på blå, jag nämner inga namn, David"

När Viggo blev så fly förbannad på oss när vi skrek "Mat mat mat mat mat maaaaat"

När Rasmus ville ha tänt i rummet när vi skulle sova på Gotland, MRMR, Mörkrädda Mongos Riksförbund.

Finland, tjeckien.

Jag - den motoriska målskytten. One goal fucking every game!

Jaaa! Vilka sjukt roliga tider, sen fick Sven för sig att vi skulle slå ihop oss med Strängnäs, som nu kallas Gripen. Så sjukt jävla äckligt, dumma idiotjävlar som tror något så dumt på en hockeykarriär i den åldern. Detta gjorde endast att många slutade spela hockey helt. FITOR.

JADÅÅÅ

Hultsfred om en månad med Jerry. DEAD OR ALIVE - THAT IS THE QUESTION.


Jerry övertalade mig idag:

- Asså Henke fattar du vad kul det kommer bli, du måste fan följa med.

- Eeeh ja?! Varit där 2 gånger dumma halvfinne.

- Ja men och, fan du måste följa med.

- Ja fan, man måste ju faktiskt leva maximalt sina unga år.

Axel, chefen slinker in med ett par ord:

- Ja, det måste man verkligen göra. Klart du ska åka.

Jerry
- JA DÄR HÖR DU!

- Okej då, vi bokar ikväll.

- JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FAN VAD KUL DET KOMMER BLI.


Korrekt styrman.

Hur jag förlorade oskulden för åtta år sedan:

Medans jag grillar hamburgare tänkte jag berätta om denna sjuka händelse.


Jag var 12 år, hungrig på livet och älskade min hund Casper mer än allt annat. Farsan hade fixat ett storkneg och hade pengar till övers och bestämde sig för att köpa en helt ny Cresent-cykel till mig, med 21 växlar. Det var jävligt ballt då. Jag hade äntligen fler växlar än Eddie.

På den tiden fick jag inte ta ut hunden och cykla med honom själv. Men detta var jag tvungen att trotsa med min splitternya cykel, bevisa att jag kunde behärska 21 växlar och en hund samtidigt som jag cyklade. Så jag tog cykeln ner för Slottsbrinksbacken i väldans fart. Då kände jag att jag LEVDE! Men till min oskuldsincident. Slutet vid Slottsbrinksbacken var en BAOTA-SCHÄFER med sin husse, Casper blev självklart purken och skulle springa och bråka med honom(hanhundar gör så). Så han ryckte till så jävligt så jag tappade helt kontrollen på cykeln och cyklade in i tidningsåtervinningen och fick mer än halva sadeln uppkörd i min rumpa :/. Fick åka till lasarettet osv, var fan inte kul.

Det var den historian om mig.

Eder evigt tillgivne, Henrik Jonsson.

Fotbolls VM i helgen

Jag och Danielle ska ner till Tyskland och spela i VM för norge med danska killar med svensk medborgarskap som föddes i Finland. Vi ska möta andra Landslags Spelare som spelar för sina lander . Jag komer be till gud att vi ska sparka bolen sju jävlar ananamma in i målet flera ggr så vi viner matcher som vi får på schemat mot vm guldet som laget som viner vinner.



Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens (Guds lokaliserade, immanenta aspekt) boning...Herren vare med er!

Aum, Om tat sat

Eder evigt tillgivne,

Henrik Jonsson

MANHOOD!!!! :P D Dunk dunk ;) ;P (A)

Din poäng är: 223

Du lyckades få 93% av alla poäng. Maxpoäng: 239

Du är så manlig att folk fortfarande skulle tycka att du var manlig även om du klädde dig i rosa strumpbyxor.

Göran Jonsson Bygg AB

Farfars.

Hämtade däcken på hans gård idag, fyfan alltså. Gick runt kollade på alla grejer som hans firma hade förr, alla med märkning. Murarverktyg, 2 miljoner skarvsladdar, frigolit, aaaaaalllt! Han är min inspiration! Han hade 60 anställda som mest, jag ska ha mer.

När han var 20 startade han eget, la ner samma företag när han var 65, avled några månader senare. Han frågade mig när jag gick i åttan, "Nå, vad ska du göra efter skolan?" - "Jag tänkte söka till hockeygymnasium! :D" Farfar: "VA? Ska du hasa runt på nederbörden som levnadsbröd, jävla larv."

hähähä! Göran Jonsson, BYGGMÄSTARE!

Henrik Jonsson Byggnation AB, lite fräckare. om 5 år, dying to reach that age!

;) GreaTesT KNOwLedGe CoNSiStS THAT YOU KNOW NOTHIIIIIIIIIING

:D :P :P :D :P :D :P :D:P :D


image25


Förbenad 2008.

Nu har jag sett på alltför många bloggar att "valborg är överskattat"

VADÅ ÖVERSKATTAT? Sa ni det när ni var hemma hos kompisen som bjudit hem er dit? "Fyfan vad det här är överskattat, nej jag ska dra nu! Matteprov på fredag, vi hörs!"

Hur kan en högtid när alla träffas och festar/grillar har trevligt vara överskattat? Är det överskattat för man bygger enorma förväntningar? Är det överskattat för man hatar sin stad? Sina kompisar? Alkohol? Fest överhuvudtaget?

Det som stärker det jag säger är att dom flesta la även till: "fan vad roligt vi hade igår!" dagen efter på bloggen.

Det hade jag med! Kl. 18:00 var jag tebax efter jobbet, hade då ingen aning om vad jag skulle göra. Jag, Jerry och Adolphen drog till Rille där vi förkrökade, hookoade sedan upp med basköret a lá PG, Jocke, CG och blandat. Hamnade på något sjukt sätt på Jöns Jacobs. Efterfest hos PG sedan hemgång då man träffade en glad Ida! :D och sen för att göra en kort historia lång grillade jag och Jerry hamburgare.. ha -ha -haaaaa

HENRIK JONSSONS KYL:
5 stockar snus
2.5 platta öl
1 liter absolute peach.
0.5 liter Minttuu
chokladdryck till minttuun
FRYSEN:
40 hambugare.

Hade ungkarl något namn? Nämnde jag att jag var murare också? Nämnde jag att min kuk inte är lång men den är smal?




I'm your worn in leather jacket

I'm the volume in your fucked up teenage band

A pack of smokes and a six pack

I'm the dreams you had walking down the railroad tracks

you and me