Sätt dig ner och håll käften.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej alla glada bloggläsare, visst finns det inget värre än dom som berättar som sin dystra vardag hela jävla tiden och inte gör ett piss åt det? Alltså är en riktigt svag jävla människa? rAAp.

Nåväl, en diskmaskin och en tvättmaskin. Jag blev så sjukt glad, satt och stirrade på dom fantastiska maskinerna medans dom arbetade så perfekt, så underbart, så jävla grymt. Men som jag har berättat förr för er värdelösa jävlar, varje människa är benägna till sinnessjuka saker, likaså jag och min tvättmaskinbesatthet fick sig ett stopp när jag insåg att jag ollade på den, strök alltså mitt kukhuvud runt på maskinen och förklarade min kärlek till den. Så då, ja, då slutade jag.


LAN-mekanikern Tim motherfucker Eldebrink sabbade min dator igår när han försökte sig på något minnes-byte på den, fan att han inte hade dom där datorglasögonen som finns. Så ny dator idag, en sak om den här nya saken, Vista suger kuk. Tur att LAN-Kuratorn Tobias Nölvand pratade med mig innan jag dödade Tim.

Unbeliever. It's just a word for the weak....

Vilken jävla helg. 4 liter whiskey, 2 platter bira, 10 ciggpaket och ungefär två måltider. KRYSSSSSSSSSSSSSNING PARTEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY AND PARTEEEEEEEEY.

En dag sen ledigt, fick två veckors skidresa i Sälen av farsan, 4 bäddars stuga, allt pröjsat. Vilka ska med? rAAp.


Ursinnig.

Där vi är och jobbar, bla bla, ett jävla tjat. Dom som bor där är på semester i Egypten, så då är en kompis till dom boendes där och tar hand om gården sålänge. I alla fall, den här medelålderskvinnan berättade om sitt liv levandes i Alby. Hon berättade att hon en dag gick ut på balkongen och rökte, då hon såg tre ungdomar sparka runt på något. Till sist såg hon att det var en igelkott dom sparkade på. Då skrek hon till: "Vad sysslar ni med?" Det sanna, bittra svaret hon fick: "Käften svennehora, vi vet exakt vilka dina döttrar är och vi ska våldta dom." Hon blev naturligtvis helt paff av det sjuka beteendet.

Sen kom dagen då dom försökte, kom fram, från ingenstans och tog henne på muttan och skulle då ja, försöka våldta henne. Som så jävla tur är, hade dottern med sig hunden, en amstaff som reagerade på dotterns förtvivlade skrik.. Hunden hoppade upp och bet en av killarna i ansiktet, en annan i armen. De blev förskräckta och sprang därifrån.

Tack ditt underbara jävla djur.

Sen en annan kommentar en av döttrarna fått: "Ni svennar är så jävla dumma, ni fattar inte att vi kommer ta över Sverige ändå."

Olika uppväxter passar inte ihop, jag vägrar låta Sverige bli världens sopstation. Tänk om ens barn skulle råka ut för det, dock blundar jag inte för svenska idioter, poängterar det för blinda, värdelösa motargument.

 Men statistik ljuger inte.

För jävla spännande

Hej, jag tycker om dig jättemycket! Men kan du vänta ett tag medans jag knullar världen? BAD MONGO - GONNA KICK YOU IN THE FACE. Meeeeeeeeen Mashka din fula jävel buhuhuu kan du vakna så drar vi? Tycker det är nice att vi håller ihop iaf, du, jag och en flaska Jack Daniels. Då överlever vi, inte levern - den är dock som ett jävla såll redan, ha ha ha.

Aa, Danne ringde igår, jobbarpolarn, "KOM HIT FÖR FAN VILKET JÄVLA ÖS, ta taxi till Torshälla!!!" Haha, sen spydde han 6 gånger under den 2 minuter långa konversationen. Jag bah rAAp. MISERY AND I LOOOOOOOVE IT. Hård och orättvis - that's the way I want it.

En undersökning som utförts på uppdrag av staten visar att innebandylaget från Mariefred, innehåller fler idioter än antal spelare och det är intressanta fakta säger Människohataren Henrik 'JÄRN' Jonsson:

Jag är inte ett dugg förvånad, men det är revolutionerade fakta. Jag tror att en stor del av detta beror på tränaren, Robin 'Ros' Rosenstam, den killen erhåller dubbel personlighet, alltså idiot i dubbel bemärkelse. Sen ska man träna ett lag vars sjukdomars namn aldrig får ett slut.

Sa Människohataren Henrik 'JÄRN' Jonsson.

För mer nyheter gå in på www.tv4.se

breeeeak with the fury I may create.

Längesedan jag skrev om jobb? Eftersom alla värdelösa avskrap vittrar klimax av dålig självkänsla och är så pass avundsjuka på mig, min livsstil och tänkande, därför vill ni veta. Eller ja, jag har skrivit om odjuren som befinner sig på bygget. Hästar är inte snälla, dom är stora, starka och har jävligt dålig koll på sin biffiga kropp. Hamburgers, nothing more, nothing less. Höhö Madde..

Nåväl, vi har renoverat taket på huset, gjort en utbyggnad som ska bli en altan, byggt ett tak på 18 meter på framsidans altan, renoverat om två rum, lagt värmegolv och håller på just nu med att anlägga marken som ska stå pall för det nya stallet som är 12*9 meter. Snickare till takläggare, takläggare till anläggare, anläggare till rörmokare, rörmokare till glasparti-montör, glasparti-montör till murare, murare till stallmontör.

SNICKARE
MURARE
GLASMONTÖR
ANLÄGGARE

Bredden tycks aldrig nå sitt slut, mitt egna luktrativa företag är där om fyra år. Farfar, 60 anställda? Pfft. 100+ minst.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH

Okej, HEJ HO. Jävla mesar, jag hatar er alla, men det finns inget bättre än att veta att man pallar alla jävla svin i sitt liv. Så jag skrattar åt dom som stör mig och det som stör dom, är att jag tar för mig. JAG OCH MITT UMGÄNGE TAR FÖR OSS.

Så nu är det dags för vårat praktsnack, håll käften, vi bryr oss inte vad ni tycker. Hatar ni oss, så skrattar vi åt er. Man måste lära sig att hata varenda jävel som står i sin väg. ÄÄÄÄÄÄÄÄH VADFAN SKITSAMMA NU BLIR DET HÅRDROCK..


http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o

Japp, fan vad ensam jag är.



Och ful.

En skrikande dövstum i ruttnande tystnad

Vet inte om jag berättat om den fantastiskt vackra transvestiten som bor där vi är och jobbar? Så där oerhört ful mörk frisyr som står åt alla håll, kjol, putmage och röker som en brud. Killen/bruden är 30 år gammal och bor hemma hos sina fosterföräldrar, går aldrig ut om dagarna förutom när det är dags och röka. Sen har vi den där hunden, iolé, fruktansvärd jävla best, avlad krigshund som är nära på att bita av en händerna 28 gånger om dagen.

NU HAR JAG FÅTT NOG! NU BLIR SLAKT, SKRIK OCH BLOD.


Nej då, det är inte så farligt.. Man får bara akta röven och händerna haahaa. Jobbet går prima. Fick sätta på transvestiten idag, haha lite annorlunda men det funkade.. Men jobbigt när han/hon stör mig när jag jobbar, kommer med kuken i väldans fart hehe.. Slog honom/henne i huvudet med hammaren en gång så han/hon fick åka till lasarettet, ajda.

NEJ FYFAN NU HAR JAG FÅTT NOG! NU BLIR DET SLAKT, SKRIK OCH BLOD.

Har inget emot bögar eller transvestiter, vill bara inte ha något sexuellt umgänge med dom. Tittar gärna. Jag menar, om man inte vet så vet man inte nej men fyfan vad håller jag PÅ MEEED

NEJ NU JÄÄÄVLAR I HELVETE BLIR DET SLAKT, STRYK, BLOD OCH SKRIIIIIIIK...

Funderade ärligt på att elda upp hunden idag. Jag lever för att bränna hehe. INGENTING KAN STOPPA MIG, INGENTING KAN HEJDA MIG, INGENTING KAN KNÄCKA MIG, INGENTING KAN HOTA MIG - JAG LEVER FÖR ATT BRÄNNA.

Där vi är och jobbar, det är ett Arabstueri. Alltså dom ser till att hästar, hahaah era hästar, blir fler och säljer. AAAAAHHHHHHHHH PYROMANDÅD I ARABSTUTERIEEET

NU BLIR DET SLAKT, STRYK OCH BLOD.

Ingenting kan stoppa mig.

:P

Får ni aldrig nog, rinner skiten aldrig över bredden? Ni snackar om era kukar fast ni aldrig har sett den? Jag styr fantastiskt eran vara-den-ni-inte-är-anda med SANNING. Nej nej, då stänger ni av allt totalt, klappar igen, oralt, analt, fysiskt och verbalt. Ni är en fröjd att se för folk utan ögon, Ni är en fröjd att höra för folk utan öron.
DRA ÅT HELVETE, FÖRSVINN, GÅ I TERAPI - för ni har ingenting att ge.


Oj oj, en kille som fått nog, nu blir det slakt, stryk och blod. Utan att veva ett enda slag.