I will fuckin smash ur glasses into ur eyes, CUNT.

Halloj där!
-
Det verkar som att någon vidrig person, på alternativ myndighet, har alldeles för lite att göra. Denne har suttit och ringt oavbrutet sen torsdags kväll. "Hemligt nummer" sug av mig jävla idioter, lossar inte på min integritet för några fjollor som ringer från hemligt nummer. Tänker svara imorgon och undra hur fan man kan ha sån sjuk dödslängtan om man ringer och hetsar på en helg.
-
Theres hundred million reasons not to care:
_
* Hoppade ner 1.5 m på en ställning, hade glömt riktiga skyddsdojjerna hemma: 55mm skruv i foten
* Penicillin mot blodförgiftning och skelettröta
* Influensa
* Halsböld/halsfluss
* Tål inte penicillinet, sköna magsmärtor
* Fick röntgentid, sket i den. Bra val.
-
Har med andra ord haft en underbar vecka och den är fortfarande inte slut. Behöver ett gäng människor, snälla stå i min väg, gör mig förbannad etc! Det välkomnas!!!!!!!!!!!
-
Med vänliga hälsningar,
-
Henke "kUkbOi"

Är normal, gör det som behövs.

Då min sociala framfart denna vecka landat på noll, pga mina järnsjukdomar gav jag mig ut idag runt 11:00 till kommunistkonsum. Det absolut första som sker, som leder fram till min senare explosion började på vägen till konsum. En högst hjärndöd kärring går med rullatorn mitt i vägen, jag går tydligt till vänster för att väja - hon till höger, dvs samma håll som mig. Jag SUCKAR högt, besvärat och går minst två meter åt höger.
-
Framme vid Konsum, ännu en kärring blockerar min framfart, tar två minuter att gå in på det vidriga kommuniststället. Handlar min soda med tillbehör, betalar glatt och packar ner skiten i en grön, GRÖN påse. Nu vill jag hem, fort som fan. Är irriterad och mår piss, ÄNNU EN KÄRRINGNUCKA. Då brast det, FLYYYYTTTTA PÅ DIG. Hon sket mer eller mindre ner sig och flyttade på sig.
-
Det är ju livsfarligt med sådana as ute i samhället.

Pissliv

Sitter här hemma och bokstavligen G R I N A R över att jag är sjuk. Totalt värdelöst.. Lagade i alla fall härförleden en gourmetlunch, under tiden ugnen skötte sig lika utmärkt som ugnarna i Auswitch blev jag rastlös, tittade ner på gatan utanför mig. Ser att varenda jävel går BREDVID övergångsstället. Tog tillfället i akt och roade mig själv: "GÅ PÅ ÖVERGÅNGSSTÄ'LLET JÄÄÄÄVLA IDIOT" och sen gömde jag mig i fönstret, tittade sedan upp och garvade.
-
Efter mina resliga ord satt jag och hostade i 4.5 timmar och mina ihållande feberrysningar kändes som att någon lekte med en motorsåg på kroppen.
-
Kunde inte IDIOTEN bara gå PÅ ÖVERGÅNGSSTÄLLET.
-
-
Som ni ser ovanstående, så har jag klagat och gnällt som en kärring, till vilken jävla nytta? Sympati ska man glömma, det sysslar dom metrosexuella med. Att tycka synd om en snubbe som mig är som att be om ett krossat näsben.
-
Recividerande: Jag hatar DIG, min kära bloggläsare.