Haha, det är skrattretande.

Trots att jag bevisat för min far att jag är manlighet personfierad så släpper han inte sin hårdkokta uppfostrandemetod. Han är inte dum på något sätt men det har alltid varit såhär. Jag: "Jag är sjuk" "Men ge dig för fan, blir du frisk av att gnälla?" Jag: Fyfan vad jobbigt det var! "Bra för dig" osv, inte så vidare intressant.. Men jag ärvde det mesta av honom och det är jag nöjd med. Dock ärvde jag morsans intelligens, för fader besitter ingen större.. Haaaahaa jodå, men min farsa är ingen satsare. Han vågade knappt starta eget när han hade en färdig kundkrets och mycket jobb. Ajaaaaa skitsamma, svammel svammel. Burr sa katten och sieg heil sa hunden.


The love she gives is almost real
Some things inside is always clear
So deep inside my mind I always see

But she will never ever be the one that I need
And she will never ever be the one that I love
But she will always be the one
The only one that I want

I don't know what is in my head
But if it's good then I don't mind
The liberation of my life is what I want and what I need!!!!!!!!!!!!

love is a four letter word, what more?

Helgen har avverkats på en riktigt ejakulerande konstig känsla. Då jag redan i torsdags blev sjuk bestämde jag mig för att ta det jävligt lugnt på fredagen. Det gick ju jävligt bra, nu till det ejakulerande, jag tog världsrekord i antal runk under en fredag, som i sin tur höjde min feber till 40. Men gud så värt. Nåväl, annars lugn fredag.

Upp på lördagen, till bolaget, in på Ica och handla. Vi blev kvar på stan en timma, "tjaa hur är läget?"..... Alla känner järnmannen men järnmannen känner ingen. Nu vidare till åskådandet av Sveriges mest efterblivna sportlag, IFK Mariefred innebandy som till allas stora förvåning spelade bra och vann. Började dricka då för att försöka bli av med min influensa, vilket jag lyckades med. Sen blev det ytterligare förkrök hos Mashka, med Haglund, Sveriges mest underbara jävel, Tim, Ragge och Mashka då da. Klockan närmade sig halv 6 då jag skulle bege mig till Taxinge värdhus med Rille, Jerry och Adolphen för att fira Andreas Jonsson, horan 20 fantastiska år.

Det var sjukt trevligt! Fred, Oscar, Oliver, Martina och Sammy var där också! Förbannat god mat samt trevliga människor. Vi drog några genuina slutsatser och bestämde oss för att befinna oss tidigt på BK, vilket var en god idé. Väl där känner man igen alla efterblivna ansikten som skriker: "jag äääär tooootalt jäääävla blååååst nanana", men kvällen till all ära, den var helt okej! Synd att jag mådde piss bara! Men det som gjorde kvällen rolig var just Ante, Martina, Sammy, Oscar, Oliver och Fred.

Men allt detta firande resulterade i att jag blev jävligt mycket mer sjuk. Var tvungen att stanna hemma idag från jobbet, men ska fan proppa i mig tabletter till morgondagen för att kunna jobba. Jag pallar verkligen inte sitta hemma såhär, klockan är bara halv nio och jag är redan mer än less.

Just det, råkade sabba displayen på min mobil så jag ser inte SMS etc. Värt att lägga på minnet? Upp till er.

Väl mött.

:D Hah tja!

Det är fantastiskt hur jag bemästrar andra människor genom mitt manipulativa Järnmannenbeteende. För att vinna en diskussion måste man inte ha rätt, utan bara bevisa att den andre har fel. Det som inte funkar är när man kastar ur sig smörja som liknas en urklippt fitta som blivit bottenlös. Det är ju baaaaaaara idiotisk roligt. Å andra sidan gillar jag att börja runka i en argumentation, då vinner man garanterat..

Som idag, där vi är och jobbar, snackade med kunden som fixar allt material själv:

Jag

- Ursäkta, skulle du kunna vara snäll och fixa mer montageskruv? Den börjar ta slut!

Kund

- Ja visst kan jag ordna det, men hur i helsike kan den vara slut? Du fick en helt ny låda skruv igår, dom kostar 400:-/st.

Jag

- MEN VAD ÄR DITT PROBLEM? (Tog fram kuken och frågade när gubbjäveln själv sist runkade)

En timma senare hade jag mina skruv.

Förstår ni min poäng? Jag måste poängtera att poängen är inte densamme som i sport, utan att mina poäng är som poäng i liknelse med fantastiska ting, så som JÄRNMANNEN.

LAN! :D

Polarna är över på LAN hemma hos mig! :D


Så jävla kul :P Duktiga killar faktiskt! :D

Det var dags igen tyckte jag...

HOOBA - LIVIN' IN A HOOBA PARADISE

http://www.speedyshare.com/634601111.html

VAD FINNS DET I RYMDEN?

Tjenare alla:)

utomjordingar finns det?

Enligt vad jag tycker så är jag mer än 100% säker att det finns utomjordingar... men Ufo och Alien tror jag knappast på... jag är realist så jag tänker mig hur fan skulle en snubbe på 1900 talet ritade en modelt på ett ufo och just PRESIS lika dan som det sägs finnas i rymden?
Det är presis samma fråga me hur skapades Jorden? jo va fan vad är Oddsen att det finns en ''GUD'' som skapade jorden... eller jag tror lika mycket på ''Big bang'' som det inte finns konkreta bevis inom vetenskapen. det kunde väll för fan lika vara Allt annat en en litet klot brevid en sol.
och ifall det var big bang som skapade den... hur kommmer det sig att det finns 100000000000Milijoner Fler sjärnor? har det funnts 10000000000000 milijoner big bangs eller? neej jag tror ej det....
och om det nu finns så jävlar massa Galaxer stör jag mig helt seriöst på de som säger att det inte finns utomjordingar. så det ska bara 1 på fler 100 milijarder Galazer som ska vara perfect?
haha men hur långt en människas fantasi kan gå... komemr vi nog alldrig lista ut vad som finns i en annan galax ifall vi inte titar dit själv vilket inte kommer hända på ett bra tag.
Undrar bara vem som kan trycka i allt skit snakka i alla religoner. jag tycker inte om de presis men det är bra på en sak det är att ge hopp till folket. och det funkar, men att de ska kriga för det vafan?

Åter till utomjordingar, så om nu alla tror att ufon ser ut som dem gör och alla som säger att de har sett ett ufo rund och platt. så tror jag ej dem. kanske om det kommer en liten unge från afrika som aldrig hört talas om ett Ufo komemr till mig och frågar vad ett platt Karkost som också är rund kan jag tro dem... men inte i denna civilisationen.
jag tror vi aldrig kommer lista ut vad som finns utanför vår galax och hur utomjordingar ser ut. de kan vara 2mil höga 20mil breda vem vet? ingen. aja
nu till disktionen.


Vad Tror ni om Aliens eller utomjordingar? :) jag är intreserad av allt. så skriv vad ni tycker om våran existens och allt ni tror :)

Aja tack :)

I wasn't born with enough middle fingers. But fuck you all. :PPP

Alla är någon annans nigger, jag vet att du är det och likaså jag. Jag var inte född med tillräckligt många långfingrar. Jag behöver inte välja sida, jag borde inte säga detta meeen. Jag hatar hatarn, jag våldtar våldtäksmannen. Jag är en jävla idiot som är mig själv.


Haha och alla simpla apor med deras alienbarn. Haha. Va...? OCH VÄRLDEN ÖPPNAR SINA BEN  FÖR MIG. Världen öppnar sina ben för mig, för en ännu svensk stjärna:S. Den NYA SVENSKA ANTIKRISTNA STJÄRNAN. Jag är född i Sverige, och Sverige hatar mig för den jag är, MEN VADFAN, jag är ERAN SKIT. Rock & Roll nigger! I min närvaro känner sig oskulderna bedragna.

Kan ni känna min styrka?
Ett skott och världen blir mindre. För jag drog och besökte Gud, vet ni vem jag såg? Mig själv.


Väl mött, PATROSCH.

Vet inte när jag sist grät..

Men nu gör jag det i alla fall.. Casper ska avlivas på onsdag. Han har givit så mycket, varit där sen jag var 9 år och varit en helt perfekt hund. Omtyckt av alla och aldrig gjort något dumt. Sjukt lydig och varmhjärtad så det finns inte.. Men hans ben gav upp för några år sedan och de starka medicinerna har skadat honom. Han mår inge bra så det enda sorgliga alternativet är avlivning..


Vila i frid min bästa älskade vän, Casper, min hund. Jag älskar dig oerhört mycket. 28 mars 1997 - 8 okt. 2008..



VITAL REMAINS

He raped...the culture of mankind
He raped...the pride of the ancient ways
He raped...all thought of freewill

Förbannade jävla nederbörd som endast duger till hasande i form utav skridskor och klubba, kan det tyckas, men gud dom stackars små liven som aldrig får regn då....... Det resulterade i alla fall till att jag slutade tidigt idag, var hemma 14:00 och jag har varit förbannat rastlös.. Runkat två gånger, duschat och suttit vid datorn som den exemplifierade datornörden. Värdelöst, har jävligt mycket att städa men det skiter man i. Fick tipset om en löprunda och det lät jävligt skönt, men såklart sket jag på mig och det blev inte av... För när jag sket på mig träffade jag mina löparskor. Hah!

Jag och morsan letar som sagt hus, då kom hon med den briljanta iden att jag skulle köpa/få en del mark av farfars gamla gård och bygga nytt. Det lät fantastiskt kul och bra mycket billigare än köp av befintligt hus. Satan vad kul att ha fullt upp på kvällar och helger med att bygga sitt egna hus! I DIE!