FOREVER IN OUR HEARTS - THE HEROES

Tja era avskrap, hur är läget med erat självnedtryckta horliv?


Att ha intellektuell införsikt över logiska situationer är något inte många kan se eller förstå, detta påminns man om varje dag i diverse upptåg som idioter av alla dess slag bemästrar exemplariskt. Att vareviga dag bli redlöst förbannad över folks gräsliga tänkande som absolut inte kan, under några som helst omständigheter betraktas som givande, intellektuellt, vettigt eller ha någon positiv mening överhuvudtaget. Innehar man någon form utav maktposition ska man inte utnjyttna den så folk blir förbannade, sådama människor som mig, poängen;

En del av mina vredesutbrott kommer från jobbet, jag har varit på 6 stora olika byggen, varav fyra av dessa präglas av idioter med utländsk härkomst, polacker, ryssar, letter osv. Dom gör FEL, man kan INTE prata med dom, dom är IVÄGEN, dom SUPER på jobbet.

Det som gör mig så jävla bitter överlag är att man har kompisar utan jobb, men dessa arbetsgivare som väljer dessa avskrap just pga. den såkallade billiga ekonomin är ju bara helt retarderad, dessa människor innebär BARA att man får ta dit svenska hantverkare som får göra om jobbet, ja detta har inträffat på samtliga fyra byggen jag befunnit mig på, även kommit till flertalet privata kunder där t.ex. polacker huserat. 

Jävligt rörigt, hoppas ni förstår. SLUTGILTIGA POÄNGEN:

HENRIK JONSSON BYGGNATION - ALLT INOM:
BYGG
MURNING & PUTS
GLASFASAD
FÖNSTER & DÖRRAR

ANVÄNDER SIG ENDAST AV SVENSK ARBETSKRAFT.


Väl mött.

DEVOUR DEVOUR, SUFFOCATE YOUR OWN EMPIRE.

Hallå hejsan mina fruktansvärt vidriga medmänniskor!

På jobbet är det ställe jag normalt brukar hålla mig i schakt, det ska man göra. Men idag gick det fan inte, av diverse anledningar och irritationer rann det över. Stod och bråkade med en mongolid jävla glaslist som förbannat inte skulle gå att få dit. Så kommer han, otroligt misslyckat utseende erhållen av Gud, oerhört rolig kommentar flyger ur hans äckliga container till käft: "Haha, går det bra?" .......................VAD..FAN TROR DU

Så ja, jag puttade ner honom på ett bord, tejpade fast huvudet pch verkligen knullade sönder allt som hade något med ändtarmsystemet att göra. Nä, jag sa bra "nope"



Är och sätter in glaspartier på ett nytt hotell på Östermalm, jävlar vad mycket snygga brudar. Sen ser man hur fittsekretet rinner likt Niagrafallen när man står där med bilmaskinen och det sprutar betong överallt. "Taaaaaaa mig, din stora, stygga byggare" då kliver man ner från stegen, snyter sig likt en bonde, borstar av dammet, tänder en cigg och ställer sig brevid henne, "vad sa du? raap"





Folk gnäller om att dom själva skriver ointressanta blogginlägg, själv funderar jag mer på när man kan runka igen, när svullnaden lagt sig lite alltså.



LET'S CELEBRATE GORGEOUS!

Då sitter man här, fundersam och salongsberusad. Lyssnar på låten som innehåller denna fantastiska lyrik: "Fyfan svenska flicka, ditt as, du väljer dina lustar framför din ras" Ja, lyriken är ofta roande om inte mer sann. Nåväl, skitsamma.

Första fredagen på 7 år jag är nykter, den fredagen infaller vackert imorgon! Ska faktiskt bli skönt, önskar Tobbe&Sara en riktigt kul resa, fittorna resar till Thailand i två veckor. Calle, Mashka och Pierre drar en kryssning imorgon och jag lämnas själv, med en väldigt strikt order erhållen av min bestämda fader, "Du kör oss imorgon till Strängnäs" "jaa, min kära Führer"

Det är dåliga tider, likaså min ekonomi. För första gången på 1.5 år frågade jag min fader om pengar, det var jävligt jobbigt men grönjävligt nödvändigt. Nu blir det lugnt med krogen på ett bra jävla tag. Men jag måste ge Mashka en elogé, han vet min nuvarande ekonomiska situation, erbjuder sig direkt att köpa mat och låna ut pengar till kryssningen, guld värd snubbe!

Jag får se hur framtiden ter sig, hur det blir med byggjobb etc, i dessa lågkonjukturtider kan man aldrig räkna med något, så jag tänkte faktiskt söka till några högskolor till hösten, om man nu blir utan jobb, som en liten säkerhet, sen får man välja till hösten om jag vill plugga eller inte. Tiden får utsäga sitt, hittat ett par utbildningar som jag har krävd behörighet till, Byggproduktionsledare, Byggingenjör och ROT Byggingenjör bl. a. är ett par lockade utbildningar.

Jag tänker söka, sen får jag se hur det blir.. Det är 6 månader kvar tills dess!

Stay aryan, puss!

jahapp

snart alla hjärtans dag påminde Tim mig om för att jävlas... "KUL FÖR MIG" Tänkte i år köpa en Jack daniels till min andra Jack daniels jag kommer köpa.. Det är kvällar som denna(alla hjärtans dag).. man vill lägga sig i soffan, kolla på film... tända en brasa.. koka lite varm choklad. och sen spränga sig själv i luften