Lista!!!

Det är en sjujävla massa listor som härjar runt på Internet som besvaras av lyckliga själar, dessvärre har jag ingen använding av dessa då ingen passar in på mitt fantastiska liv. Så jag skapar en egen helt enkelt:


Lycklig [ ]
Snygg [ ]
Nöjd med sitt utseende [ ]
Ful [x]
Ensam [x]
Dricker [x]
Dricker fler än 2 ggr/vecka [x]
Dricker varje dag [x]
Har ett förhållande [ ]
Vet vad kärlek är [ ]
Positiv [ ]
Skinhead [x]
Kraftig benstomme [x]
Whiskeyälskare[x]



bl. a... Ta gärna del av listan, jag är inte omöjlig så.



Jag ser när andra blundar.

Sitter här, grönjävligt förbannad och blodig. Graflunds ringde mig nyligen, jag, Martin och Pierre gick ut förrförra helgen, vi pumpade musik till 22:30, vilket är helt enligt reglerna. När vi satt på oss jackorna och skulle gå ut till vår skjuts, ja då står uniformsbögen där och skulle precis plinga på dörren. Till vår förvåning sa att han det var lugnt och att grannarna är oftast tjuriga, drog även den klassiska "Vi alla har varit unga!". Nåväl, så pratade jag med henne och hon häver ur sig detta: "Nej men gud vilken otur du har då, men då skippar vi varningen och skickar bara räkningen på 1800:-"

F A N T A S T I S K T, tack jävla offer.

Så jag tog mitt stolta sinne till fånga, knöt näven, plingade på samtliga dörrar i min trapp, frågade vem fan det var som anmälde mig. Såklart var det min knarkargranne som jag sopade på utav bara helvete, det fick vara nog, han begått olaga intrång hos mig x antal gånger och skrikit efter alkohol/droger. Nej så var det inte, men var bra sugen..

Jag har STOLTHET, JAG HAR HEDER OCH JAG HAR SEDER. 

Folk tycks tro en hel del om mig, sanningen: Jag och mitt umgänge förespråkar inte våld överhuvudtaget sålänge det inte gäller att försvara sig. VI dömer människa till människa. Vi går emellan när det gäller vårt folk, vi tar mer än gärna smällen. Men grejen är att statistik ljuger inte.

TRO för fan inte att jag sopar på en utlänning så fort jag ser honom, det är bara skitsnack.

Ett, två, död.

Ja, i dessa lågkonjukturtider finns inte jobben runt hörnet som det brukar, eller jo faktiskt hööhöö. Är och jobbar i Mariefred för första gången, jag går alltså till jobbet. Det är underbart. När jag steg upp imorse, efter att ha svept skållhett kaffe på 3 sekunder begav jag mig till jobbet, det kändes bra, trots alla blickar. Närmade mig skolan och det var tamefan 500 ungar som vällde ut ur sina föräldrars bilar.

Jag traskar på i hygglig fart för att inte bli sen, går då ifatt en 7, 8-årig tjej som tittade på mig som den stora, skitiga samt rakade killen. Hon sa "Hej hej" och log. Varför? För hon är godtrogen till Mariefred som stad, här pågår ingen knarkförsäljning, misshandel(klart det förekommer, alla är människor) eller större brott överhuvudtaget. Det som händer är oftast under större evenemang där såklart, häftiga killar försöker hävda sin ballhet inför människor. Detta är Riddardagarna t.ex. Jag menade inte att tjejen är sådär "godtrogen" för Mariefred är som det är, poängen var snarare att jag kom in i dom tankebanorna då.

Barnfamlijerna väller in, dagisbyggandet kollar över horisonten och ser inte sitt slut, här vill folk att deras barn ska växa upp just för den stad som Mariefred är.


Det blir ingen ändring på det.

Vissa får morgonen att gry.

Vaknar, totalt utvilad, sovit i tolv timmar. Jag, Tobbe, Mashka, Calle, Pierre och Johanna värmde upp inför helgens underbara aktiviteter igår. Det är bra, så kroppen kommer igång och tål ännu mer mängder.


Just det.. Jag söker en tjej.

20-årig murare/snickare, ful, skinnskalle, relativt äckligt beteende överlag, som vars framgångar kommer nå absoluta klimax inom byggbranschen, som min släkt, för ärlig, är alldeles för mycket mig själv, för snäll, dumt generös och skrivandes detta märker jag själv att detta är mission impossible 4. Men vänner kanske? Nää, de flesta vill inte vistas med mig. Jaja. What goes around comes around.. Tur att man har grabbarna iaf:

Mashka: Black Skin
Tobbe: Killing Skin
Pierre: Bird Skin
Henke: Top Skin
Tim: Stränkan Skin

TITANEN IFRÅN BRAUNAU - EUROPAS FRÄMSTE MAN!

Pierre;
- Henke, fan vi måste testa detta någongång, vi säger si och så till den personen så kommer reaktionen vara si och så

Henke;
- Nej.

Pierre;
- Nej....


Det är kul, skratta.

URE BORN A RETARD U UGLY LITTLE FUCK. Ja, det har varit helg och a lá Mankanmanér så har den kantats av oerhörda mängder alkohol. Min morbror frågade mig: "Vad gör du på fritiden? Har du nån hobby?" Jag hade inget svar på den frågan. Jag har fan ingen hobby. Lyckligtvis ska jag bygga på min murarkropp och möjligtvis minska ölmagen med brorsan på Hälsoskaparna. Giggling and smiling ;);););)... Jag ska dekorera väggen med din hjärna för att jag är en mänsklig erektion. Jag tänder på dödande.

Saknar tiderna med farsan när jag var runt 7 år gammal, när vi studerade avrättningar på Youtube, drack bärs och förespråkade idioti. Nu har fanskapet gått och förlovat sig, Just det, gick ut på krogen igår. Samma misslyckade avskrap men vi var ett stort Mariefredsgäng samt lite sköna Nykvarnare så det var helt O.K. PSYCHOSOCIAL!!!!


VAFAN HAR INGET VETTIGT ATT SKRIVABLIR BARA OSAMMANHÄNGADE SKIT HAHAHAHA JA MEN OKEJ

THE ARMY OF ASSHOLES
THEYRE WANKERS IN BLUE
ALL COPS ARE BASTARDS
FUCK YOU!

THE RETARDS ARE BURNING CUZ I HATE MONGOLOIDS.


Hörs&ses, även fast gräset inte är lika grönt hos er.


Hej!

Det är jag som skall tala här idag, det är jag som skall pränta in sanningens underbara fakta i era huvuden. Så snälla, kan ni vara lite tysta medans jag förbereder mig själv för den totala omvridningen som kommer ske i era huvuden, tack!


Nåväl... Det är sant, jag är inte JÄRNMANNEN. Jag är FAGMANNEN. Daaahahaha! Icke! Jävlar, att inte hitta en enda själ man kan mäta sig med, den där stenhårda själsfränden, den där underbart ärliga, den där hysteriskt roliga, den där som är sjuk i huvudet, den där alla älskar eller hatar, den där jäveln som har samma åsikter, den fittan som är perfekt gjord för en redig murarkuk, som klarar av en total förstörelse nere i dom vaginiala regionerna utan att blinka och säga: "Är du redan klar?"


Jajajajaja, idag har det varit grönjävligt lugnt, lurade farsan att han skulle bli farfar. Skönaste reaktionen på det. Nu sitter jag här, i min nystädade lägenhet som jag har förstört med x antal runkar, så nu sitter jag drar in den sunkiga runklukten och tycker livet är underbart, tänder en cigg, sänker en tönt's självförtroende på Facebook, hämtar mina Gorbys ur mikron och slutligen knäpper en fantastisk öl. Ja, liksom, the liberation of my life is what I want and what I need. Jag vet inte vad som snurrar i mitt huvud men om det är bra, då bryr jag mig inte.


Slutligen, KLAPPA MITT HJÄRTA, KLAGA OCH HÖR VALTHORNETS KLANG!

Väl mött.

HEY GIRL! I'M NOT MARRIED!

Sitter här och funderar instinktivt hur jag ska döda en storskalig mängd människor på kortast möjliga tid. Jag saknar Ragge, saknar honom som fan. Vad händer, vad händer.. Varit frukstansvärt jävla sjuk nu i några dagar, folk verkar f.ö. inte kunna förstå att även jag är kapabel till att bli sjuk.

Funderar också på den där "megahiten" The Killers - Human, helt jävla obegripligt, vad fan är bra med den? Jag kan erkänna att några av Måns Zelmerlövs låtar är bra, men den där skiten är INTE bra. Deras tidigare verk är betydligt bättre.

Kom in på kinesisk nummerlogi eller vad fan det heter, vilken fantastisk funktion som inte ljuger någonstans:


Having a 1 Life Path makes you a born leader. You are committed to your goals and strive achieve them. You enjoy living in the limelight and seek attention and praise. You must avoid becoming too aggressive and conceited when dealing with others.

Positive Traits
Individualism, Leadership, Boldness, Courage, Creativity, Determined, Ambitious, Pioneering.
Negative Traits
Egocentric, Overbearing, Repressive, Indolent