Ledig idag.

Hallå hejsan!


Igår var Mashka över, han drack vin, jag drack naturligtvis ÖL och vi kollade på Beck, även Johanna tittade förbi och snodde ett par cigg, jävla utsugare ska bryta nacken på henne. Nåväl, jävligt chill. Vaknar idag, peeeeeerfekt väder, går upp sättter på kaffekokarn, tar ett bad, går upp ur badet och hämtar kaffet. Det är nu det händer något.........


Jag går förbi speglen och hela jävla dagen är förstörd.

Kåtslag.

Hej as.

Är uppe i Lidingö och bygger en kåk för närvarande, det är inte poängen, poängen är alla jävla brudar i Stockholm, resan genom Valhallavägen och ner mot Nortull ger mig sådana rysningar, 8/10 brudar är så jävla fina. Men det börjar gå överstyr, jag börjar bli tokig, därav min passande rubrik; KÅTSLAG.


Jag får svettningar, blir lätt irriterad, ryter åt alla killar så fort dom öppnar käften och är allmänt vilsen. Så jag drog till doktorn imorse, han gav mig diagnosen KÅTSLAG. Den enda lösningen, tyvärr, är att skaffa mig ett ligg, och det snarast talade denne meriterade doktor om för mig.


Så jag vädjar till allmänheten, jag tar vadsomhelst.


Tack på förhand.

R1RRH4XX

Rickard Lindquist - vad ska man säga om den här personen? Jo, det ska jag svara på i följande rader;

Snubben förespråkar alltid det goda och kommer alltid med fantastiska råd. Han är en ytterst duktig byggare, dock inte jämförbar med en så perfekt formad byggare som en själv. Han är biff och tränar som ett jävla as, dock inte jämförbar med en själv som inte behöver gymma överhuvudtaget. Killen ränner alltid runt i flock - med sin trogna skara av 14is-beundrare, dom får alltid fingret, för denne man har tillägnat sitt hjärta åt en person, guuu så gulligt B Ö G J Ä V E L.

Han leker allan-ballan med en städad lägenhet, åh så duktig och fräsch kille.

äh blir bara så jävla förbannad på snubben och jag gör allt för honom, anytime.

Tja as.

Vi satt ett par grabbar och huserade vilt i ventrilo sent igår natt, Tim länkade min underbara blogg. Det var då jag insåg, den björnliknande ikonen för övriga fuck ups här, inte skall, under några som helst omständigheter svika er och inte skriva om mitt fantastiska alt. plebokratiska liv.

So here I fucking am!

Sist vi hördes har en del saker ändrats;

Jag har blivit fetare!
Jag har blivit mer äcklig!
Ensamheten tycks inte nå sitt slut!
Snart framme vid klimax gällandes D U M I H U V U DET.

Men jag är lika rått skön fortfarande och är här för att försköna det ovanstående jag delar med mina nära och kära!