Lyssna.

Skillnaden mellan rock/hårdrock/metal-musiker är att dom kan utföra musik på ett sätt som innefattar alla instrument, skulle Kanye West kunna spela deras musik? Nej. Skulle rockarna kunna spela hans värdelösa, lätta musik? Svar ja. Att gilla dessa mainstream-artister såsom Lady Faga, Kanye Nigger etc är ett hån mot musiken i sig. Sen att jag är en aning kontraproduktiv i ärendet har sina orsaker, för det finns musiker som klassas mainstream som verkligen bemästrar musik.
-
Final point, final wisdom and final hospital-visit:
-
Ni äcklar mig.
-
"Whoever appeals to the law against his fellow man is either a fool or a coward. Whoever cannot take care of himself without that law is both. For a wounded man shall say to his assailant, "If I Die, You are forgiven. If I Live, I will kill you." Such is the Rule of Honor."
-


I wasn't going to touch her or rob her.

Just kill her.
-
Jävlar vad gulliga, ni nykära unga par, vars förhållande är starkare än diamant. Jag vill fan pissa på erat ovetande, desto mer ni känner för varandra, desto mer besvikna blir ni när något oväntat händer och därmed större chans att hela skiten ramlar isär. Ni är skiten. Ni är smutsen. Ni är svår diarré.
-
Jag själv är totalt hjärndöd som många av er skulle kalla det, jag är definitivt inte mogen för ett förhållande. Jag och min nya psykolog snackade om detta. Jag får inte gå dit mer. Monkey says, monkey do, monkey DIES.
-
Jag vet vilket ont dåd jag tänkt utföra, men starkare än alla mina eftertankar är min ilska. Ilska som förmår människor att göra onda gärningar.
-
Stay away. Please.

Anal Cunt. AC.

You were too ugly to rape, so I beat the shit out of you.
-
Hahaha, you quit doing heroine? You pussy.
-
Beating up niggers that sell fake crack.
-
Haha, the guy who shot up his kid with aids is AWESOME.
-
I became a counselor so I could tell rape victims they asked for it.
-
We're not in "da house" you fucking wigger.
-
I sent concentration camp footage to Americas Funniest Home Videos.
-
Caring about anything is gay.
-
HAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA????? Det här bandet är genier, bankar och slår på allt. Tar man åt sig är man en fjolla.

HÄRLIGA NYHETER

Imorgon kommer mitt livs kärlek hit, dock är det inte återuppståndelsen av Adolf Hitler eller att jag köpt en hund. Det är ett redskap som håller käften och jobbar. Fnula på vad, fittor!
-
Min kära bloggläsare - förstår du hur mycket jag hatar dig?

Fuck u

Finns mycket jag hatar, men något som placerar sig högt är människor som inte gillar hundar. Hur fan kan man INTE göra det? Tillit, alltid där, sviker dig aldrig och går in i döden för dig. Vad i helvete mer kan man begära? Dessa saker sviker människan själv i 99% av fallen..
-
Kom fram till mig och säg att du inte gillar hundar - uppläxad alternativt några stygn hos syster.
-
Gör narr av en hund - definitivt sjukhuset.
-
Spotta, knuffa, ge hunden skit för att du misslyckats med uppfostran - intensiven.
-
Misshandel av en hund - bårhuset.
-
Ut idag i Stockholm med grabbarna och fira kära DJURGÅRDEN 120 ÅR!!!!!!! VOFF VOFF, SIEG HEIL!!!! HAAHAAAAAAAA NUUUUU JÄÄÄÄVLAR!!!!!

Gymkulturen

Som veterligt för några av er har JÄRNFITTAN börjat gymma. Det är skitsamma, men "gym-macho-snubbar" som befinner sig där. Ni är så jävla vidriga, precis som jag berättar för er på gymmet.
-
- Tja, får jag köra mellan?
- Nej.
-
- Tja, fan skulle inte du kunna hjälpa mig?
- Nej.
-
HUR FAN KAN NI BLI FÖRVÅNADE? Ser jag ut som en personlig tränare? Åt helvete heller. Man är där för sin EGEN skull. Ni ska hålla käften, ni ska inte komma och fråga vad man ska köra idag, fråga inte hur läget är och tro att ni känner mig, sluta skrik som efterblivna mentalpatienter, sluta glo när man kör och för betona det igen - HÅLL KÄFTEN
-
Ni ska fan veta hur jävla små ni är på jorden, ni samlar självförtroende på gymmet och gymmet endast. Tro mig, det hjälper er inte så mycket därute. Dom flesta anabola as, har en käke gjord av glas. Stoltserar inte, men jag vet.
-


MÖÖÖÖRKER

Tjena! Sitter här, aningen nostalgisk. Minns tiden man var tvungen att hänga med Bjärre till Synsam. Blickarna människorna gav mig inuti affären kändes som ett uppriktigt hat. Jag försökte prata med Bjärre, svaren var hysch hysch. Okej, jag höll min käft.
-
Tillslut blev jag mycket obekväm. Deras anspråk till att jag skulle lämna affären var märkbar. Endast för att jag var normal. FAN heller att jag skulle acceptera detta. Jävla glasögonormar ska fan inte bråka med mig, så jag tog ett par brillor och stampade sönder dom.
-
Nu tog hetsen fart.
- MEN HALLÅ? Du måste betala för dom där din jävla idiot, utbrast butiksbiträdet.
-
- Glöm det Bill Gates, sa jag och stod på mig.
-
Likt en maskopi samlade sig alla undersåtar till Bill Gates och tog fart mot mig. Jag slet av deras brillor, slog in dom i ögonen på dom och hoppade på deras ansikten.
-
Lita aldrig på en glasögonorm.

Thinking always gets me inner trouble.

Den mest elementära egenskapen hos en "regelrätt" människa är att vara andra till lags. Tankar som; "Vad ska folk tro?" äcklar mig. Detta är absolut ingenting nytt, men jag påminner er för att denna typ av människa är så jävla osäker, patetisk och ska absolut inte ha något samröre med mig.
-
Anarkister - jag välkomnar er! Vi ger svinen något att snacka om.
-
Puss, kram och slutligen - dö en långsam död.