Ursinnig.

Där vi är och jobbar, bla bla, ett jävla tjat. Dom som bor där är på semester i Egypten, så då är en kompis till dom boendes där och tar hand om gården sålänge. I alla fall, den här medelålderskvinnan berättade om sitt liv levandes i Alby. Hon berättade att hon en dag gick ut på balkongen och rökte, då hon såg tre ungdomar sparka runt på något. Till sist såg hon att det var en igelkott dom sparkade på. Då skrek hon till: "Vad sysslar ni med?" Det sanna, bittra svaret hon fick: "Käften svennehora, vi vet exakt vilka dina döttrar är och vi ska våldta dom." Hon blev naturligtvis helt paff av det sjuka beteendet.

Sen kom dagen då dom försökte, kom fram, från ingenstans och tog henne på muttan och skulle då ja, försöka våldta henne. Som så jävla tur är, hade dottern med sig hunden, en amstaff som reagerade på dotterns förtvivlade skrik.. Hunden hoppade upp och bet en av killarna i ansiktet, en annan i armen. De blev förskräckta och sprang därifrån.

Tack ditt underbara jävla djur.

Sen en annan kommentar en av döttrarna fått: "Ni svennar är så jävla dumma, ni fattar inte att vi kommer ta över Sverige ändå."

Olika uppväxter passar inte ihop, jag vägrar låta Sverige bli världens sopstation. Tänk om ens barn skulle råka ut för det, dock blundar jag inte för svenska idioter, poängterar det för blinda, värdelösa motargument.

 Men statistik ljuger inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback